С О О П Ш Т Е Н И Е - ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ НА ЈАВНИОТ ПОВИК за организирање на одмор за работници со ниски приходи

29.09.2017 11:54:30

 

 С О О П Ш Т Е Н И Е 

Министерството за економија ги информира граѓаните на Република Македонија дека  ЈАВЕН ПОВИК  за Организирање на одмор за работници со ниски приходи  (http://www.economy.gov.mk/doc/2180)   објавен на 15.09.2017година,  се  продолжува до 31.10.2017 година. 

тел:(02) 3093 536; (02) 3093 539; (02) 3093 543 ·факс: (02) 3093 540: емаил: tourism@economy.gov.mk

 ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ НА ЈАВНИОТ ПОВИК за организирање на одмор за работници со ниски приходи
Изјава 1 >>>
Изјава 2 >>>
Барање >>>